STATUS UPDATED!
Alhamdulillah. SPM dah habis
Belog Capital NFN : Header..Take a look
Warning ! You have stepped onto ARETIENLIKEPINK.Follow me and leave a tag │FollowDashboard

Header..Take a look

CapitalNFN | 1/29/2012 04:46:00 pm | 8Comments |
Tumblr

Helloo peeps..tadi are-tien ada buad header baru untuk blog are-tien..Nampak tak header baru are-tien??Amacam..lawa tak,,?? Lawa kann.. Apa??Tak lawa??Okeyy fine -.-
Then tadi Are-tien terbuat lebih lah pulak.. Yeeyyy.. Nak jugak2..Haha.. Siapa nak amiklah..Tapi maaf..Are-tien cuma buad lebih satu ajee... Laen kali Are-tien buad lagi ek..Hehehe..
Okehh sesiapa yang baca entry nie,,Komen2 lah sikit ya pasal header baru Are-tien,, Lawa ke tak.. Are-tien terima semua kritikan korang..
Okehh..Ni header yang tadi are-tien buad lebih.. 



http://1.bp.blogspot.com/-JkCY69WmE4Y/TyUGn5QFg4I/AAAAAAAACbw/rgjLGYLXSvs/s1600/header.png

It just simple.. Siapa yang nak request header..boley je kott.. Tapi ..haa...ade tapi...tapi ape ye..okey..tapi are-tien tak secreatif orang yang dah mahir,,are-tien sekarang di tempat paling bawah. Ni tengah nak berjinak2 buad header..hehehe.
Okeyyy...bye...
Jangan lupa,,ringan2 kan tangan untuk mengkritik header saye atau header yang dalam post nie okeyy.. Adioss.. Gamsahamida




Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

8 comments:

  1. haha...thnks,,bhahaha...
    ni ikhlas ke tk

    ReplyDelete
  2. HAHA, ikhlas la, ta nampak muke suci nie ? haha

    ReplyDelete
  3. eii,,sape je yg puji,,perasan kot??

    ReplyDelete
  4. Tumpang lalu sini kejab.

    Eza ada buat contest, seminggu je tempoh masa dia. Jemput la join. Mana tau rezeki, leh menang kan. :)

    Salam sayang dari Eza :)

    cheksunnyboomboom.blogspot.com/2012/02/contest-duit-mimpi-by-yui-eza.html

    ReplyDelete

Thanks for your comment...Do not use harsh words.. Have a Nice day!