STATUS UPDATED!
Alhamdulillah. SPM dah habis
Belog Capital NFN : Background cbox for my BFF Nurul Amira *-*
Warning ! You have stepped onto ARETIENLIKEPINK.Follow me and leave a tag │FollowDashboard

Background cbox for my BFF Nurul Amira *-*

CapitalNFN | 1/13/2012 04:02:00 pm | 0Comments |



http://3.bp.blogspot.com/-tCd6BxA083I/Tw_hw7ic_xI/AAAAAAAACSg/7KE_HcO_Jek/s1600/limited.jpg
Nurul amira sorry lah kalau aku buad benda nie buruk. Haha,, Dah idea macam ni aje kuar kat kepala otak aku. Tadi kau cakap kau nak background hitam+pink kan. Bila aku pikir2 balik nanti kalau kau guna, tulisan tu nanti tak nampak...so sebab tu aku pilih warna kelabu... Kalau kau tak suka aku buleh buadkan yang baru. Aku tadi dah try, tulisannya nampak. Ngee... Okeh2...Jum letak kat blog. BTW Kalau tak nak jugak, boleh pi carik sendiri ya..Hahahahaha...

Copy code ni dekat tempat yang ko nak letak..

<center><div id="edited" style="width:250px; height:250px; background:url(URL BACKGROUND CBOX) no-repeat left top; padding-top:65px; padding-left:0px; position:relative" align="center">
CODE CBOX KORUNK</div></center>

Sebelum oden terlupa..

HEIGHT CBOX : 100px WIDTH CBoX : 200px.Cbox nanti pilih transparent ya...

Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment...Do not use harsh words.. Have a Nice day!