STATUS UPDATED!
Alhamdulillah. SPM dah habis
Belog Capital NFN : January 2012
Warning ! You have stepped onto ARETIENLIKEPINK.Follow me and leave a tag │FollowDashboard

Header..Take a look

CapitalNFN | 1/29/2012 04:46:00 pm | 8Comments |
Tumblr

Helloo peeps..tadi are-tien ada buad header baru untuk blog are-tien..Nampak tak header baru are-tien??Amacam..lawa tak,,?? Lawa kann.. Apa??Tak lawa??Okeyy fine -.-
Then tadi Are-tien terbuat lebih lah pulak.. Yeeyyy.. Nak jugak2..Haha.. Siapa nak amiklah..Tapi maaf..Are-tien cuma buad lebih satu ajee... Laen kali Are-tien buad lagi ek..Hehehe..
Okehh sesiapa yang baca entry nie,,Komen2 lah sikit ya pasal header baru Are-tien,, Lawa ke tak.. Are-tien terima semua kritikan korang..
Okehh..Ni header yang tadi are-tien buad lebih.. 



http://1.bp.blogspot.com/-JkCY69WmE4Y/TyUGn5QFg4I/AAAAAAAACbw/rgjLGYLXSvs/s1600/header.png

It just simple.. Siapa yang nak request header..boley je kott.. Tapi ..haa...ade tapi...tapi ape ye..okey..tapi are-tien tak secreatif orang yang dah mahir,,are-tien sekarang di tempat paling bawah. Ni tengah nak berjinak2 buad header..hehehe.
Okeyyy...bye...
Jangan lupa,,ringan2 kan tangan untuk mengkritik header saye atau header yang dalam post nie okeyy.. Adioss.. Gamsahamida




Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

Top list blog yang awesome. ^.^v

CapitalNFN | 1/27/2012 04:09:00 pm | 3Comments |
Tumblr

Hello peeps.. Nampak tak tajuk kat atas tu,,Haaa.. Ni bukan contest ya,,tapi saya cuma nak list kan blog2 yang saye follow yang awesome.. Saye listkan nie tidak mengikut blog siapa yang paling awesome.. Saye listkan secara random ya...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.mane nie,,,dah tak sabar dah nie,,haahaha,,sabar separuh dari iman..sikit aje lagii..sabar lah ye..^.^v
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.nahh..

 THE SPECIAL BLOG
  1. http://mierabadrulhisham.blogspot.com/
  2. http://schabadrulhisham.blogspot.com/
  3. http://nurmyfriend08.blogspot.com/
  4. http://az-nani.blogspot.com/
THE BLOG WHO ARE AWESOME
  1. http://k-fhatyah.blogspot.com/    
  2. http://www.faqihahhusni.blogspot.com/ 
  3. http://mierabadrulhisham.blogspot.com/  belog budak comel
  4. http://ekaiseqa.blogspot.com/ 
  5. http://www.lyssasecret.com/   belog PALING POPULAR..hehehe
  6. http://fyapelangi.blogspot.com/ 
  7. http://schabadrulhisham.blogspot.com/
  8. http://mysterygurl97.blogspot.com/ 
  9. http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/ 
  10. http://iffahfakhira.blogspot.com/   belog budak comel
  11. http://nusha1706.blogspot.com/ 
  12. http://kaumyfavouritee.blogspot.com/  
  13. http://az-nani.blogspot.com/  belog warna pink,,macam saye,,weheeeee
  14. http://wanhazel.blogspot.com/  tutorial ada disini
  15. http://x-mcjellyz.blogspot.com/   belog budak pandai buad blogskin ^.^v
  16. http://nurshazleen-ik4.blogspot.com/  belog budak ik4 
Okeyy,,that's only,,but i thinks there more blog that awesome out there..
okeyy.. if you alls have another blog that awesome..please imform me okehhh... ^.^v
always happy.. ^.^v

Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

Contest I Love Hijab by Nliyate

CapitalNFN | 1/27/2012 03:04:00 pm | 2Comments |

Bismilahirahmanirahim...
Saya join contest..Siapa yang nak nak ikut join,,tekan sini  CONTEST 
Saya nak jawab soalah-soalan yang Nliyate bagi..okey this is the answer...


a)Kenapa korang bertudung ?
-Mengapa saya bertudung??saya ingin menjaga adab sebagai seorang perempuan.saya rasa semua orang sedia maklum... Ajaran islam mewajibkan  perempuan untuk memakai tudung kerana ingin menjauhkan perempuan daripada terjebak ke lembah maksiat. Jika kita bertudung, Kita dapat mengelakkan diri daripada sebarang aktiviti yang memboleh kita mendapat dosa besar.. antara Fakta yang saye pernah dengar ialah  seseorang yang memakai tudung sebenarnya..mereka lebih cantik,comel dan sebagainya daripada mereka yang tidak memakai tudung..  ^.^v
b)Bertudung buat aktiviti korang terbatas tak ?
-Okeyy,,bagi saye bila saya bertudung langsung tidak membantutkan aktiviti2 saye..Malah..saye lagi suka...tak tahu kenapa.. Jika seseorang itu mengatakan bahawa memakai tudung itu melecehkan.. itu adalah sangkaan yang salah...Bagi saya tiada istilah melecehkan or what kalau nak pakai tudung.. Sekarang kan macam2 jenis tudung antaranya ialah,tudung bawal, tudung syiria..Tinggal sarung sahaja bagi yang malas nak pin sana sini.. . Kalau nak lagi cantik tentunya shawl... ^.^v hehe..


Saya tag.. 
pertama
kedua
ketiga

Insyaallah kalau ade rezeki,,saye menang contest nie..amin..^.^v

Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

Janji tinggal janji :)

CapitalNFN | 1/26/2012 09:21:00 pm | 0Comments |

Hello peps.. Are-tien nak cerita nie,,petang tadi mak saye suruh tolong dia kaut sampah dekat bawah rumah..saye cakap lah okey..
Bila time mula2 sapu tuh saye memang buad,, Bila dah penat sikit, saye bagi adik buad pulak.. *act Mintak tolong sebab malas*hehehe..
Tiba2 saye dapat satu idea.. saye terus lari amik kamera and shawl.. 
Mak saye tanye, nak buad ape kamera tu..Saye jawablah nak tangkap gambar lar,,ape lagi.. Mak terus marah.. Abis siapa nak buad kerja ko??saye jawablah ..alah kejap je mak..tak lame pun,,padahal,,huh! Mak saye yang buad semuanya,,hahaha,, tulah namanya tolong tengok,,hehehe >.<
Nak tengok tak,,pic2 yang telah saya ambil..act amik gambar dekat atas pokok mate kucing (kott)....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.mak uii..jauhnya..kejap2..sikit je lagi..
.
.
.
tadaaaaaa.
.




peace ^.^v..act lepas tangkap gambar nie saye nak jatuh sbnarnye..hahaha..


My sister..dia pun nak pose jugak..menyibuk



ignore minah nie..





THE END ^.^v
Thanks for reading..

Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

1st Edition New Year Giveaway 2012 by Airin Ayda

CapitalNFN | 1/25/2012 02:21:00 pm | 0Comments |


Saya join...weheee..sesiapa yang nak iku join click sini... *-*
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

Terbuka kepada semua FOLLOWERS blog - akumizzayda.blogspot.com.
Tak kira sama ada LELAKI & PEREMPUAN.
LIKE fanpage blog - AIRIN AYDA.
Tak payah tag blogger lain..tapi PROMOTE giveaway ni.
Peserta dikehendaki membuat satu SIGN PICTURE dengan nama "AYDA". *sign picture akan disimpan di album fanpage Ayda beserta link blog peserta sebagai tanda penghargaan.
Pemenang akan di pilih secara RANDOM.

Contoh Sign picture..
tengok KAT SINI


CARA-CARA UNTUK MENYERTAI :


Buat satu entry bertajuk - "1st Edition New Year Giveaway 2012 by Airin Ayda"
Letak BANNER kat atas dalam entry korang - COPY BANNER KAT SINISupport semua sponser dengan LIKE & FOLLOW diorang...

Okeyy this for you MISS AYDA

*click untuk tumbesaran*


Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

First Giveaway By Butik fiQ'Ra

CapitalNFN | 1/24/2012 10:27:00 am | 1Comments |


Okeyy saye join GA lagi,,,weheee...harap2 menanglah,,insyaallah,,kalau ade rezeki..
siapa yang nak join tekan sini GA

cara nak join giveaway:
1) Buat 1 entry di blog masing masing, dengan tajuk
" First Giveaway By Butik fiQ'Ra "
2) Letakkan banner giveaway di entry ( linkkan sekali )
3) Tag kepada 3 rakan blogger ( diorang mesti tahu )
4) follow Butik fiQ'Ra dan Like page Butik fiQ'Ra 5) hantarkan link entry ke entry ini ( sertakan id follower & id facebook )
random.org yang akan memilih pemenang dan cukup syarat :)
Pemenang pertama x2
sehelai shawl + sehelai inner bawal
Pemenang kedua x3
sehelai inner bawal + 1 pcs brooch ribbon
Top referral x1
wang tunai RM30

SAYA TAG
first
second
third
tamat=31.1.2012
Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

my first awesome giveaway by farez shah.

CapitalNFN | 1/24/2012 10:17:00 am | 0Comments |


Heloo..did you see the banner??okeyy,,i join GA again,,i hope i'm the one of the winner,,,hehe...insyaallah..
Okeyy who want to join this GA click this okeyy GA
Syarat untuk Join:


- Mempunyai alamat di Malaysia.
- Buat 1 entri bertajuk "AWESOME GIVEAWAY by Farez Shah", copy banner giveaway kat atas dan linkkan ke entri ni.
-follow blog farez shah dan like fanpage di sini!
- Letak link sponsor dalam entri:
Butik fiQ'Ra: blog /fanpageFYA PELANGI VII: fanpage /blog Amirnawawi: fanpageFarez Shah
Kedai Kaspersky Online fanpage/blog- sila like dan follow sponsor.WAJIB!
- Tag 3 orang and makesure dorang tau
- Dah siap? Tinggalkan link entri anda di bahagian komen entri ini. Kat tempat lain tidak diterima.
-give away ini akan terbatal jika kurang daripada 20 orang

hadiah2 nyer ialah:

 -1x pemenang untuk shawl n inner dari butik fiQ'Ra
-1x pemenang for earphone daripada FYA PELANGI VII
-1x pemenang for t-shirt from amirnawawi
-1x pemenang untuk free header dari farez shah (boleh demand)
-1x pemenang untuk kaspersky anti-virus for 1 pc dari kedai kaspersky online


p/s: sesiapa yg hendak sponsor dipersilakan
Tarikh Tutup: 1 mac 2012
Juri Giveaway: Encik Random.org
saya tag

Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

Terkenang zaman sekolah rendah dulu..

CapitalNFN | 1/23/2012 10:29:00 pm | 0Comments |
【美图分享】请在日出前将悲伤遗忘 ¢_QQ音乐官方吧

Heloo peeppss.. Selamat malam saye ucapkan.. Tiba2 lepas are-tien tengok gambar member2 lama mase sekolah rendah dulu, teringat pulak kisah2 yang meluckan yang are-tien tak dapat lupa...

Haha..pernah satu hari tu tengah ujian kajian tempatan.Tak silap masa tu ujian sebelum percubaan UPSR..  Cikgu tak bagi tahu masuk ape. So ape yang kiteorang hafal semua tak masuk dalam soalan. Bila dapat kertas semua kerut dahi,,hahaha,, Tak tahu jawapannya ape.. So mase yang dinanti2kan.. Cikgu yang jaga kelas are-tien masa tu pergi bilik guru..Jyeaahhh.. APA YANG DITUNGGU LAGI..haha.. Bila sorang bersuara menanyakan soalan semua apa lagi,,Tumpang sekaki lah..Dengar aja jawapan,,salinn..Hahahaha..Bila cikgu masuk cikgu pelik..Haha..kiteorang wat don't know je arr.. -------
Time dapat kertas periksa cikgu cakap..'cikgu peliklah masa cikgu tanda kertas kamu ni, jawapan semua sama..korang meniru ke???' haha..dah tu nak bohong tak boleh,,bukti depan mata.. 1 kelas membisu..

Then lagi satu cerita---------------------------------------------------------------------------------
Dekat kelas are-tien ade budak laki nama dia tutttt.. Dia nie perangai gila2.. Dia duduk depan are-tien.. Haish,,dekat sekolah dulu, kawan2 are-tien selalu ejek are-tien suka budak nie,, Pelik betul..hahaha..rasanya budak tu dulu suka are-tien kut,,tapi dia tak cakap..weheee..dulu are-tien tak suka dia... nie...bila dia dh ade awek..dia cite macam2 at are-tien, are-tien rase macam..eii...tah lah tak tahu nak describe macam mana... Bila cerita dekat member laen dia cakap are-tien cemburu kot,,,eh,, Maybe kut,,hahaha,,padan muka kau,,dulu jual mahal..haha...  Okeyy lah,,back to the main point... Satuu hari,,member sebelah are-tien suruh buang sampah..tapi are-tien taknak..are-tien baling2 lah sampah tu kat member sebelah nie..then dia bagi idea suruh letak dalam beg budak laki depan are-tien..so are-tien masukkan lah,,bila dia bukak beg dia,, Dia pelik. Bila masa pulak lah wujud sampah ni dalam beg aku??haha..di amik sampah tu buang dalam tongsampah. Are-tien dah tergelak2 aje,. Dia dah tahu sebenarnya siapa punya angkara.HAha.. Dia dengan rela hatinya buang sampah tu sendiri dengan tidak memarahiku,,whahahahaha... >.< Baru ku tersedar, jahat sungguh diriku ini..HAHAHA..

The end of the story.. BTW Thanks sebab sudi luangkan masa baca cerita are-tien yang tah pape tah..hehehe.. 
Budak lelaki tu dulu agak pendek,,SEKARANG dia sudah tinggi.. Tapi tak tahu lah tinggi mana... Are-tien tengok dalam fb jew.. then kepada awek budak lelaki nie..jangan cemburu ya,,kami kawan baik je..tak lebih dari itu okeyy...

Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

Siapa mau..Amik lah

CapitalNFN | 1/23/2012 01:59:00 pm | 4Comments |
Hello alls...Memandangkan semalam internet are-tien tak nak idup, are-tien ada buad beberapa header untuk korang.. Nak tak.. kalau tak nak tak apa.. ^.^ Are-tien paham..weheeee... sebab are-tien rase are-tien edit tak lah cantik macam si blogger yang laen... Okeyy back to the main poin.. Nak tak header..are-tien bagi percuma punya.... nak?? amik lah...
BTW sudah amik sila komen taw...




http://4.bp.blogspot.com/-j4UW1qewAlY/Txz2IeC8OPI/AAAAAAAACZM/Vjbf19Wcl6o/s1600/4877.png



http://4.bp.blogspot.com/-szaoUDWmZBk/Txz2Od06YgI/AAAAAAAACZU/GfUgeSwjVes/s1600/freebies-1.png

Dah amik comment tau...lupa nak bagi tahu..header nie 890x380 okeyy
Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

Tomorrow

CapitalNFN | 1/21/2012 06:35:00 pm | 1Comments |

Tumblr_lxv3tw0dwl1ql2hlfo1_500_large

Heloo pepss...i want to share a story to you allss..My mom will go to Penang tomorrow until monday..waaa.... i just wanna to cry... *-* So i need to cook for my dad, my younger sis, my grandpa and grandma. Ecehh,,sejak bila oden speaking nie,,hahaahaha...okey lah berbalik kepada bahasa ibunda saye,,iaitu bahasa melayu..

Habis lah aku,,,Semua kerja rumah saya yang kena buat..Such as memasak, sapu rumah, basuh baju...haha,,, saye takut kalau masakan saye x sesodap mak saye..huaaa...menu untuk esok ialah sardin, dan telur goreng kut..ngeee..saye mane lah reti memasak macam sorang kawan saye nie name dia norhidayah syahirah...dia reti masak spegeti , ayam masak merah dan macam2 lagi lah,,kalau nak tahu tanye dia sendiri...

okeyy,,,teruk kan saye,,, saye ngaku saye x pandai masak macam awok2 semua...okeyy,,,only that i wan't to share with you alls....daa.... wsalam

Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

Mega Giveaway By Cik Bunny

CapitalNFN | 1/16/2012 04:44:00 pm | 1Comments |


Helloo peps..haha,,,did you see the banner.ya ..i join a contest again..what?? you wanna join too??okey,,you just click this. :D

Syarat untuk Join:

- Mempunyai alamat di Malaysia.
- Buat 1 entri bertajuk "Mega Giveaway By Cik Bunny", copy banner giveaway kat SINI dan linkkan ke entri ni.
- Letak link sponsor dalam entri:
Cik Bunny: Blog /Fanpage
Amir Nawawi: Blog /Fanpage ( New Sponsor)

Amely Afandi: Blog
Mira Miraie: Blog
Shawls Gallery: Blog / Fanpage ( New Sponsor)
Herba Tihara: Blog
Atienabila: Blog
Ika: Blog /Fanpage( New Sponsor)
Kedai Kaspersky Online (KKO): Blog / Fanpage- sila like dan follow sponsor.
- Tag kalo nak tag *tak wajib tapi ada hadiah untuk top referral
- Dah siap? Tinggalkan link entri anda di bahagian komen entri ini. Kat tempat lain tidak diterima.

Tarikh Tutup: 31 Januari 2012
Juri Giveaway: Encik Random.org & Cik Bunny (top referral dan top commentor)




Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

Contest Blog Paling Kemas

CapitalNFN | 1/15/2012 04:22:00 pm | 1Comments |


Hoollaaaa...i join contest again *-*

Syarat2nya*-*


1.Follow Blog Aimi (Wajib)
2.Like Fanpage Aimi3.Letak Banner Sahaja (Tidak Perlu Buat Entry)
4.Sertakan Link Contest Di Ruang Komen*Cbox Tidak Terima*
5.Tarikh Tutup 20.3.12
>Hadiah<

Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

Background cbox for my BFF Nurul Amira *-*

CapitalNFN | 1/13/2012 04:02:00 pm | 0Comments |



http://3.bp.blogspot.com/-tCd6BxA083I/Tw_hw7ic_xI/AAAAAAAACSg/7KE_HcO_Jek/s1600/limited.jpg
Nurul amira sorry lah kalau aku buad benda nie buruk. Haha,, Dah idea macam ni aje kuar kat kepala otak aku. Tadi kau cakap kau nak background hitam+pink kan. Bila aku pikir2 balik nanti kalau kau guna, tulisan tu nanti tak nampak...so sebab tu aku pilih warna kelabu... Kalau kau tak suka aku buleh buadkan yang baru. Aku tadi dah try, tulisannya nampak. Ngee... Okeh2...Jum letak kat blog. BTW Kalau tak nak jugak, boleh pi carik sendiri ya..Hahahahaha...

Copy code ni dekat tempat yang ko nak letak..

<center><div id="edited" style="width:250px; height:250px; background:url(URL BACKGROUND CBOX) no-repeat left top; padding-top:65px; padding-left:0px; position:relative" align="center">
CODE CBOX KORUNK</div></center>

Sebelum oden terlupa..

HEIGHT CBOX : 100px WIDTH CBoX : 200px.Cbox nanti pilih transparent ya...

Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

About this blog.

CapitalNFN | 1/12/2012 06:34:00 pm | 0Comments |

Tengok tak tajuk entry ni. Haha,,, ni sebenarnya pasal blog Are-tien. Are-tien nak bagi tahu kepada semua si BLOGGER yang cantik,manis,hensem dan sama waktu dengannya bahawa sebahagian daripada blog ini adalah MY OWN DESIGN . Antaranya ialah my background of cbox and top button------------>

 

Haha,,lawa tak2??Lawa kan??HAHA..jangan jeles.*perasan*.haha,,
Then header adalah di design oleh saya juga...


Ni pun lawa kan??*heish minah ni,,perasan aje..sape je yang kate lawa,ko sorang je* -_-
Doodle ni are-tien dapat dari mana tah..lupa dah..sebab doodle yang are-tien save semua dah bercampur-campur. Tak ingat siapa pemiliknya. Kepada pemilik doodle berkenaan SAYA DI SINI INGIN MEMINTA MAAF kerana tidak credit you alls..Kecuaian saye amat saye kesali  -_-.
Jikalau anda ingin menuntut credit you alls sila komen di entry ya...

Perhatian---
Kepada semua si blogger saya mungkin akan ambil tempahan untuk header/banner.Itu pun kalau ada yang nak lah...haha,,,syok sendiri... 





Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

Add Math?Add Science?

CapitalNFN | 1/11/2012 06:03:00 pm | 1Comments |

kittenhood / pink illustration

Itu adalah topik utama are-tien dan nurul amira. Kami selalu pening memikirkan hal ini, antara nak amik add math or add sc. Mula2 belajar add math dengan Mr Tee kiteorang paham.So dah ubah fikiran untuk amik add math. Then tadi cikgu ade bagi tahu sesiapa yang nak tukar add math pikir2 kan betul2.. 'Selalunya add sain yang ramai lulus.Add math ramai yang gagal.'kata cikgu. Aduyai..mak are-tien sampai pening memikirkan hal itu,,sekejap add math, sekejap add sain..haiyaa. Bukan sahaja mak are-tien pening, ni ha..yang nak mengambil subjek2 tu..lagi lah pening..rasa nak mati...

Kawan are-tien suruh amik add math..sebab dia kata add sain susah..*dia f5*tapi dia kekadang gagal jugak kot...walaweh....mana satu mau pilih ni.????????Kakak sepupu dia syorkan amik add sain sebab add sain senang sikit daripada add math. dia kata add sain kena teror menghafal, kalau add math kena teror math,wahh,,math are-tien pun markah tak tinggi,, fedup nyerrr... final dicision!!!! I WILL TAKE ADD SCIENCE kutt.. boleh pulak ade kut kat situ...whatever lah..okey sampai disini sahaja.. adiyoss...
 JIKA ADA YANG MEMBACA ENTRY NI TOLONG SYORKAN MANA SATU SAYA PATUT AMIK. 

Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

Alhamdulillah.. =]

CapitalNFN | 1/06/2012 03:34:00 pm | 0Comments |
(toukie) - Good morning sunshine ☼


entry nie maybe berkaitan dengan bunga di atas...Haha..tadi dekat sekolah hati are-tien berbunga-bunga,,macam bunga dekat atas tu..Haha...nak tahu sebab ape??jap2..Biar are-tien ceritakan dari awal ye..
okeh macam nie, are-tien sekarang form4. so kelas cikgu sekolah are-tien yang tentukan. Are-tien harap sangat2 teramat sangat are-tien satu kelas dengan are-tien punya BFF. Tadi lebih kurang jam 11.15 a.m cikgu ade mengumumkan kelas2 yang bakal kita semua masuk.Mula2 kelas 4N1. Tapi nama are-tien tak ade.huh..naseb baik tak ada..begitu juga dengan 4N2. 

Lepas kelas 4N2 adalah kelas TEKNOLOGI baru ditubuhkan di sekolah are-tien. Dia cuma ada 1 kelas sahaja. Nama are-tien sudah pun disebut..waktu tu budak2 laen yang akan ke kelas 4T dah ramai. Are-tien takut sangat time tu..huhu... Selepas nama are-tien dipanggil ade budak depannya nama nurul..wah teruja,,tetapi hampa..nama itu bukan nama nurul amira. Sedang are-tien berjalan ke barisan kelas, nama NURUL AMIRA BT BADRUL HISHAM pun disebut..wahh...rase macam nak menjerit aje..perghh,,,best gila..hahaha...dah lah best gila pulak tu,,ishk3..

Tapi dalam gembira are-tien ade sedihnya..=.=' sedihnya sebab kawan are-tien yang bernama NORHIDAYAH SYAHIRA BT tak tahu -.-' hehe.. kelas lain,,,huaaa...lepas nie tiada lagi gelak tawa dia yang agak kelakar kot??huhu,,jangan marah ye...Alaaaaa...nanti tak boleh manje2 dengan dia..huaaaaa...best kot kalau buli dia??act bukan buli sepenuhnya, tapi gurau..hehehe...

Btw THANKS TO GOD. Sebab makbulkan doa Are-tien. Are-tien gembira sangat2...teramat yang amat.. oky...bye..wasalam >.<  


Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

Facebookis And Mface

CapitalNFN | 1/05/2012 03:48:00 pm | 0Comments |

Wahh,,,aretien dah join dua laman sosial nie...best kot..hahaha...
First are-tien join FACEBOOKIS . laman nie sebijik macam facebook..hehe,,,
nak tngk sebijiknye macam mana...korang ingat betul2 facebook macam mana ye..
gambar selepas ini adalah gambar laman facebookis
*
*
*
*
*
*
jeng jeng jeng
 


nak join.. sini
add are-tien tau sini

bawahnie adalah MFace.Laman sosial Mface nie dilancarkan oleh Dato' AC Mizal .
*
*
*
*




kalau nak join click sini



Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

First Day School..*-*

CapitalNFN | 1/04/2012 03:35:00 pm | 0Comments |

Untitled

First day bagi budak form 4 macam Are-tien nie memang membosankan kot. Dekat sekolah tadi tiada apa yang menarik. Minggu orientasi. Haish, ape nak buad.. Berserah aje lah... Nak tau kiteorang dapat kelas ape, tunggu sampai hari jumaat nie..Masa, selepas rehat. 

Okey, sebenarnye are-tien takut sangat2.. Are-tien takut kalau are-tien tak same kelas dengan BFF are-tien. Alaaa... tak nak. Nak jugak dengan diaa.. Huaaaa,,, =.=' [Nak jugak, nak jugak , nak jugakkk] *merengek macam budak kecik* Peduli ape aq...alaaaaaa...

Huaaaaaaaaaa...=.=' *Heish minah nie over pulak* Hahaha.. Tadi budak2 form 4 kaw2 kena sound dengan cikgu... Tadi mase perhimpunan cikgu ade cakap, *kalau tak hormat guru,mengutuk guru dan sewaktu dengannya, ilmu yang kite dapat tak berkat* So..time cikgu sound tu are-tien hanye boleh mendengar,. Takut ilmu yang are-tien dapat tak berkat..=X Hahaha..tahu takut.. okey lah sampai disini sahaja saye bercerita.. Bye..Kamsamita kerana sudi membaca entry nie... Anyong. *-*



Tolong doakan are-tien satu kelas dengan dia..

Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

IST GIVEAWAY BY ALYAAYEP AND NANA

CapitalNFN | 1/02/2012 04:46:00 pm | 0Comments |
heyy3..saye join contest lagi,,,siapa yang nak ikut klick sini okey

Syarat - Syarat !

Wajib follow blog Mai and Alyaayep .
Like fanpage Mai and Alyaayep .
Pemenang akan dipilih berdasarkan random.org , lens sahaja yang kami akan pilih .

Bagaimana hendak menyertai ?!

Buat entry yang bertajuk ' IST GIVEAWAY BY ALYAAYEP AND NANA ' .
Letak banner giveaway dalam entry korang . Letak syarat - syarat , bagaimana nak sertai , hadiah dan info .
Promote entry penyertaan korang habis - habisan , sebab ada hadiah untuk top referral .
LIKEfanpage blog kitorang .
Pastikan korang ikut syarat - syarat di atas .
Tag tifa orang rakan anda .


The amazing present !
Blog :
Editfully by Mai Mnbma .
Editfully by Wany Iglesias .
Editfully by Aina Hanani .
Editfully by Nurul Syazwana .
Header by Nurul Syazwana .
Header by Aina Hanani .
Header by Zata Zaini .

BARANG-BARANG :

Gelang Vintage { 1 pemenang } .
Topup RM10 { 1 pemenang } .
One unit wallet for men/lady { 1 pemenang } .
Sejadah travel { 2 pemenang } .
Pashmina pelangi { 2 pemenang } .
5 pair lens { 5 pemenang - akan dipilih } .
1 pair lens { 5 pemenang - akan dipilih } .
Rantai Moustache { 1 pemenang } .
Tudung Bawal { 1 pemenang } .


INFO :

Wajib
LIKE senarai sponsor / blogshop . Jangan minta sponsor pulak eh ? XD
Lens akan dipilih
, yang lain lain menggunakan random.org .
Sponsor yang orang , tak perlu like . Just ADD .
Tarikh tamat pada 25 / 3 / 2012 . Tarikh umum pemenang 31 / 3 / 2012 .
Kebanyakan hadiah GA lens caouse kebanyakkan blogger wanita , kepada yang lelaki don't worry , wallet tu siapa yang bertuah . Padahal lady / men .
Hadiah akan diupdate darisemasa ke semasa . So , Rajin - rajinlah melawat pages ni kay ? Course aku tak buat entry pasal hadiah tembahan GA . Hoho .


SENARAI SPONSOR/BLOGSHOP { WAJIB LIKE }


Ezy E-buyz
OMG IT'S US
Hafdyaa Hijab .
LovebagLove bag .
Modern Hijab
Neya Chenta Qasehsuci BarbieLens .
Amoyy Lens .
RaudhahShawlstore .
MEGAshop Cabin .
Ruqaiyah Amalina
Hazuka Momoko .

tag

Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

contest blog saye super power

CapitalNFN | 1/01/2012 01:23:00 pm | 0Comments |

papantandashadow1.png image by fiffiey

Haha,,saye join contest lagi,,hehe,,,sye x pernah menang mana2 contest...harap contest kali nie saye menang..Aminn...
sape yang nak join boleh tekan sini

syarat-syaratnya

  • buat satu entri bertajuk CONTEST BLOG SAYA SUPER POWER
  • tempek banner yang kat atas 2 kat entri korang
  • TARIKH TUTUP 12/1/2012
  • hantar link entri korang kat tempat komen misz pipit 
  • tag 2 orang dan pastikan mereka tahu
Hadiah2 nya ialah-----------------------------------------------------

  • topop 15 ringgit(maxis,digi,celcom)
  • edit full template(denim)
  • shawl
  • lens
  • topop 10 ringgit (maxis,digi,celcom)
  • long skirt
  • 1x really cute header(anis)

okey saya tag

  1. my bff
  2. scha 

Sudah baca Harap balas ye. Love you more.