STATUS UPDATED!
Alhamdulillah. SPM dah habis
Belog Capital NFN : February 2012
Warning ! You have stepped onto ARETIENLIKEPINK.Follow me and leave a tag │FollowDashboard

Saya join contest blog ala tomey-tomey

CapitalNFN | 2/26/2012 12:29:00 pm | 0Comments |
Photobucket

Okayy,,saye join contest lagi,,click banner kalau nak join sekali okay..
Ape..tak boleh tekan terus ke blog empunya contest nie??
Okayy tekan sini ---------->  T-T

saya tag----

Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

Re Edit my blog..short entry

CapitalNFN | 2/25/2012 11:23:00 pm | 0Comments |
Featureless
Hello Peeps.. Kat sini saye nak bagi tahu sesuatu.. Saya edit blog saye lagi..hehehe...omei tak2.. tak?? okayy,, Fine =,=' 
Banyak yang saye edit.. Tapi pakai code dari sape sape tah.. Banyak jugak lha saye combine kan,,akhirnya siap jugak..
Hehehe,, Tak lha selawa blog awak2 semua... Actually code nie datang dari blogskin orang lain jugak,,saye download and pakai code tu dan letak di belog saye.(tak salah kan jadi orang yang jujur??)...mula2 tak jadi,,tapi bila godek betul2. akhirnya siap jugaa... 
Dari petang tadi edit blog saye nie, sekarang baru siap.. Fuhh..lega,,
Boleh lah tidur dengan senang hati,, weeheeee...
Okay lah..badan dah sakit2 dah nie.. Nak tidurrr... Okayy.. Bye.. Wassalam..

Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

Contest Give And Take By Nana & Tyna

CapitalNFN | 2/24/2012 02:52:00 pm | 3Comments |
okayy,,saya join contest lagi,,siapa yang nak ikut join tekan banner kat atas nie,,

tarikh : 22 Feb 2012 - 31 Mac 2012
syarat-syaratnya adalah seperti berikut'

  • semua blogger boleh join contest niy. tidak terhad kepada gegurl atau boboi.
  • first sekali WAJIB FOLLOW tyna dannana.
  • buat 1 entry yang bertajuk "Contest Give And Take By Nana & Tyna".
  • letakkan banner di atas dalam entry anda dan linkkan teros ke entry ini.
  • dalam entry tersebut, anda perlu letakkan sekeping gambar anda bersama BFF (best friend forever) yang menarik.
  • anda perlu tag 3 orang sahaja dan pastikan mereka tahu.
  • last sekali, postkan link entry anda dalam komen entry contest ini.
  • hadiah akan diumumkan sehari sebelum tarikh tutup.
Okeyy,,saye taruhkan gambar saye bersame bff saye,,,,
mase nie time amik keputusan PMR tahun lepas..hihihi



Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

Contest Blog Paling Cantik

CapitalNFN | 2/22/2012 07:58:00 pm | 2Comments |

Okayy..saye join contest lagi,,hehe,,kali nie saye ditag oleh kawab baik saye..hihi,,,thanks miera.. *-*
SYARAT2 UNTUK SERTAI CONTEST INI :
1. FOLLOW BLOG FYZA (WAJIB) FYZALIFE2. LIKE PAGE PRINCESS FYZA3. SERTAKAN LINK CONTEST BLOG ANDA DI RUANGAN KOMEN SAHAJA
4. TARIKH TUTUP 29.2.20125. MEMBUAT ENTRY DI BLOG ANDA TENTANG CONTEST DI BLOG FYZA OK !

Okayy..sape yang nak join boleh tekan banner..tapi kalau tak leh jugak...
tekan sini.. *-----------*
okayy,,saye tag +akak manis+
Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

DO YOU SEE ANYTHING??

CapitalNFN | 2/19/2012 06:17:00 pm | 2Comments |
Hello peeps, See the tittle.. Saye cuma nak tanya nampak tak perubahan dalam belog saya nie..hehe.. 
Tu je.. Hihihi.. Keyy meh sini saya bagi tahu apa yang lain.. First the header..see??

before
after
then at the end at my blog. Tulisan kat situ pun saye tukar..


see.. i know.. that is soooo... eeyyuuuu.. buruk kan?? Okeyy,, saye paham.. OKeyy.. bye..
Have a nice day!! 


Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

Alhamdulillah. They safe.

CapitalNFN | 2/19/2012 04:33:00 pm | 0Comments |
Hello peeps.. Hari rabu masa tu mak dan ayah saye pergi Langkawi. Amik akak saye . Haha.. Kamera saye yang jadi mangsa.. Grrrr =.= ni lah gambar2 yang mak saye and akak saye amik. Enjoy it okey..


My dad and my mom














my sis and my kakak sepupu


akak sepupu























Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

It's happen again =.=

CapitalNFN | 2/15/2012 08:24:00 pm | 0Comments |
*did you see my sad face??*hahaha

Hello peeps and assalamualaikum..Okayy.. I want to story about my parents. They have to take my sister at Langkawi this night!! Omaii.. Alaa..nak ikut jugak,,. Mak!!! Nak ikut!! Kalau mak tak pergi tak boleh ke..?? Biar lah kaklong balik sini sendiri!! -.- Sumpah. Kelopak mata ku sekarang nie dah penuh dengan air. -.- Nak nangis T.T  Hari Sabtu baru my parents sampai dekat sini balik. Selalu macam ni. Kena tinggal.. Nak jugak jalan2 dekat Langkawi tu. Maklumlah, mane kite pernah pegi sana 1 keluarga. Sudahlah,. Nak nangis jap.. Okeyy.. Bye.. Salam  
Nota kaki* this only a short story. Nothing interesting about this..

Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

Apa kena mengena buah nie dengan AKU?

CapitalNFN | 2/14/2012 08:58:00 pm | 0Comments |
Tumblr_lyy3pj2kz81r0nzg0o1_500_large

Hello peeps.. Assalamualaikum.. Haha.. Nampak tak tajuk tu "Apa kena mengena buah nie dengan AKU??".. Rasanya tajuk tu agak pelik sedikit.. Nak tahu tak buah ape???Sekejap eh.. Carik Puan GOOGLE Jap.. Eh??Sejak bila Encik Google kawin nie?? Haha.. Depa pun tak tahu.. Saje nak tukar stail. Selalu asyik ENCIK GOOGLE sekarang nak tukar stail pulak jadi PUAN GOOGLE.. Hehe..

Tumblr_lxdue1lvsf1qarz8lo1_500_large

Nampak buah kat atas nie.. Ni namanya buah jambu batu a.k.a Guava ye anak2.. Haha.. *perasan jadi cikgu sebentar*. Dan --------------------------------------
N1113601225_30242813_689_large

Ini pula namanya buah belimbing ya.. Dalam bahasa orang putih starfruit.. Hasih panjang beno kau membebel ya cik fatin oii..aq dah menguap2 nie..cepat sikit bole tak??   Hehe,,sorry2..

Okay2.. Apa kena mengena dua buah nie dengan saye?? Haha.. Sebenarnya tak ada kena mengena pun.. Cuma tadi ayah saya beli dua buah nie dan suruh saya makan.. MOTIF ?? Sebab saya KURANG VITAMIN C. Masa tu saye ade pergi klinik sebab demam. Tapi dokte tu cakap saya kurang vitamin c dan kurang air.. That why lha my dad brought this fruit for me.. Thanks Dad.. ILove You!! 

Dan yang paling penting.. Ayah saya belikan saya vitamin yang dulu2 kita selalu makan tu.. CHAMPS C ..Wahh,,terharu.. Sebab dah lama tak makan vitamin tu.. Seronok pulak jadi orang kurang vitamin ni.. Haha..  

Taraaaa.. Ni lah yang saya cakap.. Tapi  tapi  tapi saya lebih suka yang ni

Ni dia punya benda tu lagi besar and lagi sedap.. Nak yang ni jugak.. Tak pe.. Habiskan cepat yang tu then suruh ayah beli yang chewies punyaa,, HAHA*evil laugh* TAK BERSYUKUR BETUL KAU ni FATIN!!!!!!! Ngeh3.. Tak pe sekali sekala..haha.. Okey,, Daaa,, Thanks for reading.. >.< Nak tengok VANILA COKLAT .. Bye

Sudah baca Harap balas ye. Love you more.