STATUS UPDATED!
Alhamdulillah. SPM dah habis
Belog Capital NFN : June 2012
Warning ! You have stepped onto ARETIENLIKEPINK.Follow me and leave a tag │FollowDashboard

Already 1919

CapitalNFN | 6/28/2012 10:00:00 pm | 0Comments |
Assalamualaikum, malam ni tiba - tiba terasa nak update blog lah pulak. Sebab apa, sebab number tweet Atien sungguh ohsemm..*bagi Atien la* 1919



Tengok-tengok..
1919 tau..

Ni only short story, sebab tunggu game habis download, singgah sini dulu. Ngeh2..
Atien punya following punya lah banyak, tapi follower hampass...
Tak macam orang tu, follower dia 582 nyahh. a.k.a kawan baik Atien ler tu. Dia memang popular banyak sikit.Sikit je eh, ta banyak. Untunglaa comel. Meh bagi comel hang kat aku sikit. Hahaha..
Rahsia dia mendapat follower banyak ialah, dia hanya follow yang apa namanya tu, kena approve dulu. Sebab nanti orang tu follow kita terus. Hahaha. Tak guna. Taktik yang sungguh AWESOME.
Cepatla habis download. Dah malam dah ni,,, Cepetan dongk. Okay lah. Bye, Assalamualaikum..
Visit me at twitter by pressing website button at the navigation bar okay. See ya. Have a nice day.



every night i will do -ringkuk tubisepara- 25 to 30 times starting from 2 days ago. I want to lose weight.I am crazy, right..semata-mata nak kurus. Sapa yang cakap Atien kurus tu mata dia rosak kot. Dah gemok kot.50KG okay. Don't play2. Badan makin besar, bontot pun makin besar sebab baring, makan, minum, komputer. tak de exercise langsung. Buat kerja pun malas. Okay, saya mengaku okay. jujur ni.. but don't tell anyone else ya. Thanks.nah amik, *flying kiss*

Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara

CapitalNFN | 6/27/2012 06:36:00 pm | 0Comments |

klik banner untuk join

Assalamualaikum., Atien nak join Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara.
Atien masuk GA ni secara halal ye,. Tak main lah tipu tipu ni. Syarat2 perlu dipatuhi.Kan2. Bagi Atien, if korang nak berkat/menang pertandingan/GA yang macam ni, perlu ada pengorbanan. Dan WAJIB patuhi segala syarat2 yang telah diberikan. Ta ada cengkelat okay.. If you don't believe, please check it. My fb is ARE-TIEN FATIN'NADIAH and my blog is Are-Tien id--8616845045863032302
Fine halal okay..
Hadiah-hadiah dia sangat sangatlah menarik. Atien pun jadi tertarik...
Tagged-----
thank you very much. Love you more and more..


Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

Sorry awak..

CapitalNFN | 6/25/2012 06:29:00 pm | 0Comments |


Bismillahirahmanirahim.
Alhamdulillah, saya masih bernyawa. Ini cerita tiada kaitan langsung dengan orang yang bernama lelaki..hehe-------  Dengan ini saya merasmikan blog baru Atien, i mean blog berwajah baru. Ngee.. Yang sebelum ini pink and background putih sahaja, dan sekarang. WALLAH.Hahaha..okay bangga sekejap lama. Dengan penuh kesabaran Atien edit blog ni. Sampai kawan Atien suruh betulkan blog dia pun tak buat lagi. Adoii.. Sorry ya Nany and Haida*eh,yeke pape jela*. Tak sempat lagi na buat. Actually, lupa. Lupa sesangat. Sebab busy memerah idea nak edit blog aku nih. Sorry banget deh. Nggak papa sih, aku tidak akan mengecaj apapa pun dari kamu. Eh. sesat pulak minah indon dekat sini. Shuhh.. Pergi jauh-jauh. Maaf, terdapat gangguan teknikal disitu.

Sebenarnya belum siap edit lagi ni. Sedebar hancus macam gula batu dipecah pecahkan. Teruk gila ohh..  Sekarang ni Atien ta menang tangan. Nak menaip untuk entri blog ni dan balas twitter dari kawan. Kami memang selalu bertwitter sedangkan beberapa jam yang lalu sudah jumpa dekat sekolah. Ya2, sampai mak naik muak tengok. Sikit2 muka dia sikit2 muka dia. h, kesah pulak aku. Hahaha.. Tak boleh lah sehari tak chat dengan kawan. Hahaha. Sampai mata pun dari ta rabun jadi rabun. Sungguh benci,. Ta nak pakai spek, nanti jatuh kecomelan ku. Hahaha. Perasan benar diriku ini. Dlam malaysia banyak negeri, eh, syok sendiri..-..- haha..Yela, biar lah puji diri sendiri daripada meminta2 pujian dari orang lain. Kan kan. 

Perasan tak, panjang berjela2 Atien taip dekat situ cuma ada tanda titik dan koma dan * dan - sahaja. Perasan tak2. Hahaha.. Itu sebabnya keyboard komputer rosak . Mengong..Tu makan dia. Tulah sape suruh taip dengan perasaan membuak2. Kan key dah rosak. Padan muka.. HAHAHAHAHA.. Okay, I want to take five because I want to ASSOLATUHOIRUMINANNAUM. Solat Asar sebentar. Kejap ye. Tunggu tau..

--------------------------10 minit berlalu--------------------- 

Okay, sekarang dah lupa nak taip ape.. Hehehe.. Btw sorry tau... Nany.. Haida. Esoklah aku edit ea,, Hehehehe..
Bye, Assalamualaikum..

Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

Tak puas hati

CapitalNFN | 6/17/2012 11:59:00 am | 2Comments |
540675_3702155274304_775613363_n_large

Assalamualaikum. Hello  peeps. How are you???How your mid-year exam results ? Semua lulus ka?? Kalau ya, Atien ucapkan tahniah untuk semua. Sebahagian blog yang Atien singgah, mesti post pasal keputusan mid-year exam. Haha. Atien tak nak cerita sebab keputusan Atien tak seberapa. Comfirm punya mak marah. -.- Okay, back to the topic. Dari semalam Atien dengan akak tak puas hati dengan adik. Sebab ape?? Meh sini duduk dekat-dekat. Takut ade orang dengar. Hahaha. Okay, straight to the point.

Semalam Atien sekeluarga pergi Klang semata-mata nak beli skirt,. Haha. Dasyat tak?? Sebab Atien asyik cakap nak skirt je. So ma dah tak tahan nak dengar, ma ajak ayah beli. Ngee. Lagipun ayah baru dapat gaji kot. Banyak je duitnya,. Sebab tu ayah on je. Lampu hijau. Haha. Semalam belanja habis RM185.30 rasanya. Okay, back to the topic. Sebelum ni adik dah beli 4 helai baju. Atien dengan akak buat muka dekat mall tu langsung tak de sape layan. Tapi bila semalam Atien dengan akak tengah pilih-pilih skirt dengan bajunya sekali, adik baru buat muka sikit je mak dah tanya, adik na apa?? Hamboii. Membara betul hati Atien waktu tu. Wak lu. Dah beli 4 helai baju, sekarang pun nak beli jugak. Haish, memang tak lah kan. Nak aje aku bagi penampo dekat situ. Time jalan nak pergi cari baju raya adik lagi satu, Atien dengan akak cakap kuat - kuat apa yang terbuku dalam hati. Belakang ayah lagi tu. Saje. Hahaha..

Bila balik rumah Atien cakap dengan ma.

Biru-Atien
Merah-ma

Mak., masa tu adik beli baju banyak, orang dengan kaklong buat muka ma tak layan langsung kan?? bila adik baru buat muka sikit je ma dah tanye, nak beli ape. Memang tak lah kan.

Eh??Habis tu dah muka dia nak mengeluarkan air mata tiba- tiba. Mak tanya lah nak apa..

*Menyampuk*Ohhh. macam tu eh, Kaklong, lain kali kan kalau orang tu beli baju kita nanges ea dekat mall tu. Sebab kita buat muka ma tak layan. Kita harus nanges ye..*cakap dengan nada yang kuat*

Hahaha.. Nak tahu apa yang ma Atien cakap--

Kalau macam tu mak pun nak nanges jugak lah, sebab mak pun tak dapat baju.

Ohh.. No hal lah mak... Sebab kitaorang takkan pujuk mak. Hahaha. Biar ayah pujuk mak. Hahaha3. Comfirm2 lah ma kena marah dengan ayah. Hahahahaha...

And sampai sekarang Atien langsung tak nak cakap dengan Adik. Cakap benda penting je. 

Cerita bawah ni lari dari tajuk sikit banyak.... XD

semalam masa nak jalan pergi tempat kereta, nampak budak lelaki. Atien cakap dengan akak' eh, hensem gila lah budak tu' Tiba-tiba ma tegur budak laki tu. Atien pun pelik. Eh ma kenal ke?? cakap dekat akak. Akak jawab, la tu kan manje. Iye ke??Atien menafikannya . Sebab manje bukan hensem pun. Tak percaya gila time tu.  Atien dah banyak-banyak istigfar dah. Bila naik kereta tanya dengan ma, ma sape tu. Ma jawab adik manje. Ya Allah. Nasib baik. Tapi memang kenyataan, adik manja lagi hensem dari dia. Hahaha.. Hati dah mula nak takel adik dia. Bahahahaha. Evil laugh. Namun itu sekadar niat dihati. Hahahaha..

THE END


Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

Blogger yang OhSemM

CapitalNFN | 6/11/2012 05:56:00 pm | 0Comments |
ASSALAMUALAIKUM,

Okay, harini Atien  nak share dekat korang, blogger-blogger yang ohsemm habis,. Atien selalu stalker blog diaorang. Kalau ayat lebih spesifik ialah tiap-tiap hari Atien stalker blog diaorang. Best sangat.
Okay, lets begin.
First, Atien selalu stalker blog Akak Fatin Liyana. Ngeh Ngeh. Siapa yang tak kenal Fatin Liyana.?? Put up your hands and do PEACE ^.^v. Okay, lets me give me explain about FATIN LIYANA to you.
Nama sebenar-- Fatin Liyana Bt Asri. Dia seorang blogger yang hebat. Jangan main-main. Pernah dapat award tau. Akak Liyana ni cantik orang nya. Pernah masuk tv tu. Haha. Tu pun na kecoh-kecoh. Eh kesah pulak aku. -..- Haha. Dia ni bakal seorang DOKTOR ya. Don't play2. Part time modeling., *Broken english*. Kepada Akak Fatin Liyana,kalau akak tengah baca blog Atien yang tak seberapa ni kan, nak tanya, betul tak apa yang Atien cakap tentang akak?? Kalau salah, tegur ye, hehe. Atien cuma cakap yang Atien tahu je XD.


Sebab Atien suka stalker blog Akak Fatin ni sebab bila baca dia punya post, best sangat. Walaupun akak jarang update blog. Walaupun blog akak sangat simple mimple, tapi nampak ohsem. Ni ikhlas dari hati ya, bukan nak cari populariti. Full stop. Oh lupa mahu bagi tahu, Nama blog akak Fatin liyana Ialah, http://honeykoyuki.blogspot.com/  Omei je blog akak ni. Sama macam tuannya.
Tak percaya, okay, SAYA BUKTIKANNYA...
Tips & Guides
Akak Fatin dengan Akak Maria
Akak Fatin liyana sangat comel. Saya suka2*cara mei mei cakap*

Blog kedua yang Atien selalu stalker ialah.. -jap, na hirup air teh + lemon jap. Basahkan tekak-
Okay, continue, Ialah Blog Kak Lyssa. 

Sebab Atien suka singgah dekat blog Akak Lyssa Faizureen ni sebab dia banyak cerita cerita yang menarik, macam Akak Liyana. Akak Lyssa ni pakar pasal blog. Kalau nak tanya pasal blog, tanya lah Akak Lyssa. Comfirm akak Lyssa boleh selesaikan masalah korang. Ta percaye?? Pergi blog dia ni--http://www.lyssasecret.com/ dan boleh tanya sendiri dengan Akak Lyssa. Dia banyak tutorial dan tips tips yang sangat menarik okay. Sebab tu lah Atien selalu masuk dekat blog Akak Lyssa ni. Kalau ada problem pasal blog, Atien akan carik tutorial dekat blog ni. Semua ada.

Then yang ketiga, blog yang ohsemm ialah, blog Cik Puan Muda Umi

Blog ni banyak post pasal ape ye. Yang pasti pasal dunia. Contohnya, gambar haiwan berkepala dua, dan apa apa saja lah. Tak tahu nak describe macam mana. http://aku-umi-and-this-is-my-life.blogspot.com/ lihat sendiri. XD  Haha, namanya pun macam macam ada, so, macam2 ada dekat dalam blog tu. Yang paling Atien suka ialah entri pasal design bilik. ho, kalau lah dapat bilik macam tu, ta keluar bilik lah nampaknya.... 

Sekian sahaja entri kali ini.. Atien ingin mendundurkan diri untuk menyiapkan projek seni yang minggu ini juga kena hantar. Oh mai god.. Okay, see ya. 


Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

Freebies assalamualaikum

CapitalNFN | 6/09/2012 03:20:00 pm | 1Comments |
Assalamualaikum, Okay, tadi Atien ada buat icon ASSALAMUALAIKUM. Dan Atien bercadang nak bagi you alls icon tu, Sesiapa yang nak boleh amik dengan izin dan jugak penghargaan. Iaitu, first komen dulu sebelum ambil, lepas tu bila sudah amik tu credit Atien ye. Tak pun, letak banner Atien di sidebar you alls. Nak. Okay, Nah, pilihlah mana satu idaman hati ye...


http://3.bp.blogspot.com/--a3UjnsWCSI/T9L0L4O2NUI/AAAAAAAADFE/edOvzglWN8M/s320/CapitalNFNs-1-.png

http://4.bp.blogspot.com/-5UWS4kT9_-g/T9L0MUXemII/AAAAAAAADFM/lrK0zbGPkm4/s1600/CapitalNFNs-2-.png

http://2.bp.blogspot.com/-Zq65TQSSGCo/T9L0NSEWuZI/AAAAAAAADFU/k0DuIyUvRyE/s1600/CapitalNFNs-3-.png

http://2.bp.blogspot.com/-mxn3RA8QHfw/T9L0N5epNFI/AAAAAAAADFc/z7RCyZ4B9f0/s320/CapitalNFNs-4-.png

http://1.bp.blogspot.com/-HP7H_IGHjD8/T9L0OYc24bI/AAAAAAAADFk/BTYy6YfCeMo/s320/CapitalNFNs-5-.png

http://2.bp.blogspot.com/-Gf6HlHhdUsY/T9L0PUhN4kI/AAAAAAAADFs/Id2LBhbS5EU/s320/CapitalNFNs-6-.png

Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

My ELF. Everlasting friend.

CapitalNFN | 6/08/2012 04:08:00 pm | 0Comments |

Assalamualaikum. Hari ni tiba - tiba teringkatkan zaman sekolah rendah dulu. Banyak kenangan manis dan pahit. Kenangan manis kekal dalam ingatan sehingga hari ini, detik ini. Tapi kenangan pahit dah buang jauh - jauh di ingatan. Tak nak ingat semua kenangan pahit. Cukuplah. Ia sungguh menyiksakan.

Dulu sekolah rendah, Atien ramai kawan. Bila naik sekolah menengah, semua dah ada kawan masing - masing. Bila jumpa dekat sekolah, mesti awkward gila. Tak tahu nak cakap apa. Dia senyum kita senyum. Kita senyum dia senyum. Dia tanya sepatah jawab sepatah. Kita tanya dia sepatah, dia jawab berpatah patah. Hahaha.. Err..

Rindu gila waktu sekolah rendah dulu. Masih ingat sampai sekarang, ada cikgu Atien yang mengajar math waktu darjah 6 dulu. Cikgu seorang yang baik, tapi kadang-kadang kejam gila ohh.. Haha. Nama dia Cikgu Hisham. Boleh tahanlah hensem. Tapi ketinggian cikgu kalah dengan kawan Atien yang bernama Noramirah Bt Ahmad. Cikgu gelarkan Miaa panjang. Kejam ohh.. Agaknya cikgu jeles kot. Hahaha..

Waktu darjah 6 kelas Atien diceriakan oleh pelajar-pelajar lelakilah terutamanya geng yang terdiri daripada budak yang bernama Mohd Afiffuddin, Amirul Asyaf, lagi sape eh, ta ingat la..hehe. Okay, Afif ni budaknya memanglah sangat suka buat lawak. Haha. Kalau dia buat lawak dengan Cikgu Hisham, dia yang kena balik. Hahaha. Malu sendiri. Ni ha budaknya.. Haip, tapi dia dah berpunya okay.. 
Profile Picture  
-copy dari fb dia-

Perkara yang pernah Atien buat dekat dia nih sampai sekarang Atien ingat. Masa tu Atien baru lepas potong kertas, pastu malas na buang lebihan tu dekat tong sampah. Budak ni duduk depan Atien. Kawan sebelah Atien a.k.a cousin Atien suruh masukkan sampah tu dalam beg budak ni, Haha. Lawak gila ah. Bila dia bukak beg dia., dia pelik tiba2 ade kertas dekat dalam beg dia. Dia dah syak pun Atien yang buat. Dia dengan baik hatinya buang kertas tu. Haha. Atien dulu seorang yang kejam. Kadang kadang bila budak ni tanya something dekat Atien, Atien buat tak tahu je. Kesian kot dekat budak ni..Haha.
Profile Picture
Ni sepupu Atien.
Omeii kan dia, Tengoklah sepupu dia pun omei gak. Haha. Okay perasan. XD

Dulu, Atien suka dekat budak yang bernama Amirul Asyraf. Pergh, budak ini memang popular kot. Semua gurgurl except me suka dekat dia, Eh??Bukan tadi kate dia pun suka ke???? Haha. Saje nak putar belitkan pasal benda tu. Hahaha. Tak de gambar dia lah pulak. Dia tak de fb. Dah lost contact dengan dia oh. Walaupun satu kampung, dan satu jalan. Dulu Atien saje je panggil - panggil budak ni. Haha.. Tapi tak selalu. Hahaha... . Kawan Atien ramai lagi sebenarnya,. Atien letak gambar dia orang je lah ye. Lain kali Atien cerita pasal dia orang. Yang penting tentang kawan2 Atien ni, dia orang sentiasa happening. Ohh.. Ohsemm..

Kerja gila yang pernah kita orang buat ialah meniru mase periksa. 1 kelas okay. Bukan seorang dua. Cikgu suruh baca lain, masuk periksa lain. Hahaha./. Cikgu keluar je mula lah tanya orang sebelah orang depan belakang. Ade juga yang berdiri jalan pergi kat kawan dia. Time ni periksa kajian tempatan. Bila cikgu masuk je, muka cikgu pelik gila. Hahaha. Bila dapat kertas semua jawapan sama. Hahaha.. Okay, Kawan-kawan Atien ialah ni..   This my Everlasting friend XD

Miaa. Si panjang. Hehe
Ukhti Nurscha
Nurshah, my besties mase sekolah rendah.
But now my bestiess is
Nurul Amira
Tiah-budak comel
Nany with Alyn

Sesape yang tak disebut tu sorry lah ye. Lupa lah..hehehe.. 

Okay dekat sini sesiapa yang berkawan dengan kawan Atien sila komen2 ya. Kot2 kita boleh berkawan ke. Nak tak. Kawan biar seribu XD.. 
Haha.. Komen ye, jangan ta komen..

Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

Pemenang 1st Giveway 2in1 by Atien.

CapitalNFN | 6/07/2012 05:06:00 pm | 1Comments |

Dengan lafas bismillahirahmanirahim, saya Atien mengumumkan Pemenang 1st Giveway 2in1 by Atien. Tak sabarnya.. Haha. Over exited la pulak. ngee. Padahal dia tak dapat apa-apa pun. By the way, Setelah hadiah dibahagikan kepada beberapa bahagian--
The it is.. XD

First prize
  1. From Atien-1x banner
  2. From Aisyah- 1x Novel by Fatimah Sharha
  3. From Syiqeen- 1x Header
  4. From Tehaa-1x cursor nama
Second prize
  1. From Atien-1x banner
  2. From Tehaa-1x tapak iklan pakej A
  3. Fron Tehaa-1x cursor nama
  4. From Nurin-1x header
Third prize
  1. Fron Atien-1x banner
  2. From Shah-1x topup RM5 Maxis
  3. From Atien-1x background shoutbox
  4. From Tehaa-1x cursor nama
Top Referral
  1. banner di tempatkan di sidebar Atien
  2. From Tehaa-1x cursor nama
AND THE WINNER IS
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Sertakan nama, link blog, menang apa, tempat keberapa dan emailkan ke-----
miloais_itusedap@yahoo.com
Hadiah boleh dituntut selama 7 hari dari sekarang..
Tahniah buat pemenang.Jutaan terima kasih buat semua kerana sudi masuk GA saya yang tak berapa ni. XD
Lepas nih dah insaf ta nak buat GA lagi, Susah meyh. Lagi susah nak dapatkan peserta. Dah lah blog ta famous kan. Okay bye...Have a good day.

Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

Half of the day I....

CapitalNFN | 6/05/2012 10:20:00 pm | 0Comments |

Assalamualaikum..
Tadi, hampir 1 hari ta duduk rumah. First, ikut ayah pergi servis kereta dekat Sungai Rasah.. Ya Allah.. Pergi sane dah lah first time.. Pastu guna GPS. Bila dah guna, ingatkan cepat sampai, rupanya lambat adalah.. Sesat.. Aduii.. GPS nye dah bengong.. Tak bagi tahu arah jalan yang betul. I mean dia bisu, ta cakap pape. Sebel ohh.. Ayah dah marah2 dalam kereta.. Atien dengan akak pun, sabau je lah.. Then sampai sane dalam pukul 10.30 pagi.  Nasib baik sempat lagi. Sebab appointment nye pukul 10.15 kena datang awal 15 minit. Dah.. Selamat sampai.. Dalam beberapa jam kemudian, tekar berasa haus. Kakak mencadangkan untuk beli air 'GEDEGANG' . What that means by ' gedegang'?? Actually, air tin dalam mesin lah. Haha..korang cakap benda tu air ape???? Kongsi sikit dengan Atien..

Okay, Nak tahu berape jam Atien, akak dengan ayah tunggu kereta siap servis??.. Cer teka cer teka. macam nak kena pelempang je minah ni -.- Okay sampai sane pukul 10.30 keluar dari pusat servis tu pukul 1.45 petang. Cuba kira berapa jam. 'Siapa dapat, Atien bagi header free..haha..' And nasib baiklah dapat duduk dekat dalam aircond dan duduk atas kerusi empuk.. HAHA.. evil laugh Tak de lah kematu pinggul ku.. HAHA.. XD

First thing before going anywhere is, posing dulu..haha.. ITU HARUS,. XD

AMARAN KERAS --- Kepada sesiapa yang berasa pening kepala atau sakit apa2 termasuk sakit hati, sila keluar dari blog ini sekarang. Kerana Atien takut korang geli geleman sampai nak termuntah tengok gambar2 yang akan dipaparkan sebentar lagi.. ala..3 janji dah mula..jap2..na tengok 3 janji dulu.haha

Okay, sementara tengah iklan... nah layanlah gambar ni dulu ea..haha... Ni sebelum pergi pusat servis.. Sorry, ta de gambar lebih banyak, sebab tak bawak kamera.. -.-''
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




Masing masing katil tak berlapik lagi,,sebab. Cadar baru basuh. Tak sempat lagi nak pasang..haha






 actually, adik dekat belakang,,tengah tido.. 

Sampai je dekat rumah dalam pukul 2.55 petang,. Okay, sempat lagi tengok ENDLESS LOVE . Walaupun hanya sebentar. -.-'' Sebenarnya dapat tengok sikit je. Sebab nak solat, makan dan bersiap lagi. Haha..next Destination is, THE STORE la. Nak beli baju adik. But this time with my family. Awesome.. Dah lepas habis beli baju, singgah dekat rantau panjang nak beli skirt dekat kedai Acik Yati. Acik jual murah. Actually,  Atien kenal Acik ni mase lawatan anjuran kampung. Skirt dia lawa-lawa kot. Ohsemm.. XD but I so disappointed because my mom lose Acik Yati number phone. Whatt.. -__________- Bila cari kedainye tak jumpe. sampai jalan mati dah. And i was like.. T________________________T   Terus merajuk.. Geram habis. Before that, layan dulu gambar2 model yang tidak diiktiraf ni.. XD




eh?? Buat muka pulak dia. -..-

Haha. Akak pun nak buat muka.. But Ohsemm



Eh???? Baju same je??  Haha. Memangla, tokse bazir baju. Lgipung tak sempak na tuko baju. Eh?? Dialek ape lah Atien guna ni. Haha.. cer cite cikit. Okay, sambung cerita..
Dekat mane tah yang pasti dekat dengan Super BIG ada pasar. Ayah singgah. Hurm.. The 'PASAR' does not attract me to buy anything.. Kakak beli Air soya RM2 tapi sampai sekarang tak sentuh langsung. And i was like. 'ei, membazir je beli sampai 2 ringgit tapi tak minum langsung.' Sampai rumah dalam pukul 6.20 rasenya. Ya Allah, penat kot.. Time dalam perjalanan nak singgah pasar, mak pujuk 'nanti tunggu ayah kerja malam, mak bawak pergi jusco ke tesco tah beli skirt.' Haha. Ohsemm.. I was like.. Yeayyyy.. Haha. Panjang sungguh entri ni, Ade ke yang baca sampai habis. Cer komen sikit. Kot2 Atien baik hati ke nak bagi something kat korang.. XD
Okay, Assalamualaikum..

Mood sekarang ni, tengah geram dekat mak.. -.- but she everything to me..

Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

Attention of all the bloggers.

CapitalNFN | 6/03/2012 05:14:00 pm | 2Comments |
Ɩиғιиιтɛ ℓσʌɛ Ɩƨ σʋяƨ

Assalamualaikum..

Setelah beberapa hari ni mengedit blog, sekarang telah siap.Bhahahaha.. Pretty+cool ha !? What?? No?? Fine.. -I want to sulk- Broken english.. Sebab kecik2 ta belajar english education..Hahaha..
Okay, Atien tahu dah lari daripada tajuk..okay.. Straight to the point ya..

Pengumuman ini adalah untuk peserta2 1st Giveway 2in1 by Atien-

Untuk pengetahuan semua, tarik tutup dilanjutkan sehingga 6 JUNE 2012.
Diminta semua peserta mengajak rakan2 masuk sekali ye. Sebab peserta cuma 5 orang sahaja. Kalau tiada penambahan peserta, Atien akan menyusun hadiah2 untuk giveway ini kepada tiga tempat, first prize, second prize and third prize.. Okay.. DEAL?? Deal.. XD
Kalau ada sesiapa yang nak masuk, boleh pergi di link ini, dan komen disitu ya.. 

Untuk pengetahuan semua, Atien sekarang ni jarang online.. Eh!?? Ye ke?? Argh, whatever lah.. Haha.. LOL..

Sebelum Atien mengundur diri, Atien nak minta pendapat korang tentang blog baru Atien ni,.. Berat ke tak.. Pastu cantik ke tak.. Then blog Atien ni macam mana dimata korang.. Buruk ke, terlalu messy ke... Please.. Okay.. Bye..
Assalamualaikum..


Sudah baca Harap balas ye. Love you more.