STATUS UPDATED!
Alhamdulillah. SPM dah habis
Belog Capital NFN : Header untuk Siapa Nak header FREE! (UPDATE)
Warning ! You have stepped onto ARETIENLIKEPINK.Follow me and leave a tag │FollowDashboard

Header untuk Siapa Nak header FREE! (UPDATE)

CapitalNFN | 12/14/2012 12:38:00 pm | 11Comments |
UPDATE :)
Assalamualaikum :D
Finally, siap pun header untuk (Siapa nak header free?) Aduh. Sakit tengkuk. Tolong urut. Please. Miss F rasa ada segelintir yang tak dapat. Maaf ye :'/ . Kesulitan amat dikesali. Okay, tak mau cerita panjang-panjang. Sesiapa yang berkenaan, terimalah header yang Miss F buat ni dengan lapang dada ya?
CTRL+C for copy or tarik je gambar tu dekat new tab :)
Congratulation for the 5 blogger(s) who are
  1. Zam Harirah!
Awak, saya tak jumpa font yang awak nak tu. Boleh awak bagi link tak? 

    2.  Fitryna!

http://2.bp.blogspot.com/-d26Gd8AIQ3Q/UMqpr1VHTxI/AAAAAAAADrM/8vhlivDKQSc/s1600/fitryna+.png

   3. Alisha Sofia !
http://4.bp.blogspot.com/-sZxauwPwQZU/UMqqE2I_NzI/AAAAAAAADrU/iyU--RR3eXc/s1600/alisha+sofia.png
   4.  Jemah Awesome !
http://1.bp.blogspot.com/-h_kgmBju-z0/UMqqY6iPgMI/AAAAAAAADrc/gAnOb803XTI/s1600/Jemah+Awesome.png

  5. Mailey jayley !

Awak font yang awak nak tak jumpa. Boleh bagi link?

Tahniah kepada 5 blogger terpantas. :) 2 orang diatas yg belum dapat header tu please bagi link font secepat mungkin ye?

dan kepada blogger yang bertuah ialah------

1. Chien Si Puteri !

http://2.bp.blogspot.com/-hQoYRKieDm0/UMqrQQl5hrI/AAAAAAAADrk/Klk2tV80aXc/s1600/chien+si+puteri.png
2. Farah Arina !
http://3.bp.blogspot.com/-jB-Gwi2Npb8/UMqrj1lwTBI/AAAAAAAADrs/fkvMDb1qOA8/s1600/farah+arina.png
3. Meera Ishak !
http://2.bp.blogspot.com/-yQx98Wu0UmQ/UMqsQ7PsIvI/AAAAAAAADr0/3jiKlzPGTYM/s1600/meera+ishak.png
4. Nurul Marsya !

http://2.bp.blogspot.com/-yQx98Wu0UmQ/UMqsQ7PsIvI/AAAAAAAADr0/3jiKlzPGTYM/s1600/meera+ishak.png


Tahniah semua. Yang tak dapat tu lain kali cuba lagi. Maybe lepas SPM Miss F akan banyak buat header free. Insyaallah. Kalau panjang umur :) Btw credit me boleh?


http://2.bp.blogspot.com/-UR4C9ufE1Yc/UMvhb8iMOoI/AAAAAAAADs0/3XbJ181wgUs/s1600/zam+harirah.png




http://3.bp.blogspot.com/-7vgD8YEiTLo/UMvhfEqYNKI/AAAAAAAADs8/j3K6yeGklu8/s1600/mailey+JAYLEY.png



Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

11 comments:

Thanks for your comment...Do not use harsh words.. Have a Nice day!