STATUS UPDATED!
Alhamdulillah. SPM dah habis
Belog Capital NFN : Contest: Saya Si Blogger Awesome 2012 by Yanie dan Akma
Warning ! You have stepped onto ARETIENLIKEPINK.Follow me and leave a tag │FollowDashboard

Contest: Saya Si Blogger Awesome 2012 by Yanie dan Akma

CapitalNFN | 12/12/2012 04:00:00 pm | 3Comments |
Assalamualaikum :)
Dengan tertepeknya banner diatas, dengan ini Miss F join contest ni :)
Oleh yang demikian Miss F harus menjawab soalan2 berikut :)
  1. - Sejak bila berjinak dalam dunia blog?
  2. - Kenapa berblogging? Best tak?
  3. - Harapan pada blog di masa akan datang?
dengan ini Miss F ingin menjawab soalan2 berikut :D

1.   Miss F mula berjinak-jinak dalam dunia blogging pada bulan MEI 2011. But I tatau berapa haribulan. Maaf. *Kesulitan amat dikesali* :/ Maklumlah. Orang makin lama makin tua. Dan nak ingat suatu benda yang dah lama memanglah sangat sukar. Harap diamaafin ya. 

2.   Miss F berblogging sebab nak cerita apa yang telah terjadi pada diri Miss F. Senang cakap off course macam diari lah kan. Mana tak nya ni je satu-satunya laman sosial yang boleh taip"ing" panjang berjelo jelo. Dan ada hiburanyya. Buktinya? Mari sini. Duduk dekat-dekat sikit. Alkisahnya.....
Kalau nak cerita dekat FACEBOOK memang jenuh lah kawan2 nak baca dengan tak ada sebarang hiburan seperti GAMBAR , LAGU dan lain-lain. Kalau nak cerita dekat twitter pulak memang tak lah kan. Limit hanya 140 patah perkataan. Yang tersiksanya lagi ialah 140 patah perkataan tu termasuk [SPACE] whataaaaa. Kalau tulis dekat blog ni sampai 500 keatas pun tak pa kan? Betul tak? Kalau sokong buat Gangnam style CEPAT!! Op Op Op Oppa gangnam style XD Hahaha..


Berblogging memang best :) Boleh blogwalking blogger yang lain, boleh edit blog sesuka hati sampai cantik . sampai lappy meletup pun tak pa XD dan yang paling best dapat ramai kawan! :D

3. Harapan Miss F pada blog ialah semoga blog Miss F tidak putus-putus dengan kunjungan blogger yang lain dan seperti semua blogger lain ingin kan ialah follower. Amin ~~ Dan juga dapat bina code untuk blog sendiri :)

SEKEJAP! Belum habis lagi tau. Eh? Bau ayam. Laparnyaa.. Yum-yum.

Miss F ni macam dia ni lah. Kalau ada ayam makan sampai berkali-kali. Kadang-kadang curi je ayam tu. makan tanpa nasi XD


Pergi sekolah jumpa cikgu Hadi,
Masuk kelas kena berdiri,
dengan baunya ayam tadi,
saya ingin mengundur diri.

Kepada Akma dan Yanie,
Tolong saya kali ini,
saya nak sangat memenangi
Hadiah PERTAMA contest ini

Kalau saya menang kali ini
saya jamin blog anda berada di bloglist saya.
Opsss.. ni dah kira rasuah ni.. Abaikan sahaja.
Tapi tapi tapi ini bukan rasuah lah awak. Seriously.

Kepada penganjur contest ni, harap maaf lah ye sebab panjang bebenor jawapan saye XD
Harapan terakhir Miss F ialah hope MENANG~~ ^^v
Dengan lafas BISMILLAHIRAHMANIRAHIM dengan ini Miss F Join contest ni:)

Eh? Lupa nak tag~~~ Besties~~~~
Done. XOXO

Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

3 comments:

  1. datang sini melawat yer...

    http://arilimpian.blogspot.com/2012/12/contest-saya-si-blogger-awesome-2012-by.html

    ReplyDelete
  2. Hadiah tunai melebihi RM200 !

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/ada-apa-dengan-blog-mksyahircom.html

    ReplyDelete

Thanks for your comment...Do not use harsh words.. Have a Nice day!