STATUS UPDATED!
Alhamdulillah. SPM dah habis
Belog Capital NFN : Senarai pemenang Awesome Mini Giveaway by TehaaNFM and Atien
Warning ! You have stepped onto ARETIENLIKEPINK.Follow me and leave a tag │FollowDashboard

Senarai pemenang Awesome Mini Giveaway by TehaaNFM and Atien

CapitalNFN | 4/14/2012 03:59:00 pm | 11Comments |
Asslamualaikum.. Maaf sangat2..lambat update,. Ni baru fasa pertama okay. ada fasa kedua yang akan Tehaa buad nanti....okay korang mesti tak sabar kan..okay..let see..sebelum tu Atien nak ucap kan tahniah kepada para pemenang. Yang tidak tersenarai tu jangan risau, ada fasa kedua yang akan Tehaa buat. Dan kalau tak dapat jugak. Jangan sedih2.. Lepasni atien rasa macam nak buat contest pulak.. Hmm Just wait and see okay.. Insayallah akan berlangsung jika Atien ada masa..hihihi..okay.....let see

Tekan untuk tumbesaran ..maaf atien ta letak link korang,,sorry sangat2..Atien nak cepat.. Ada keja sekolah banyak nak kena buad, Sori tau...
From tehaa---
1 x Full Edit Blog (termasuk header)

3 x Cursor Nama

From Atien----
1 x Banner
1 x Background for Shoutbox

 From ShahSHM
2 x header Simple
 From Shida
RM5 topup x1
Fron Nadya
  2 x Topup RM5
From Ain
2 x Topup RM5

 From Neyna
1 x Broadband jenama ZTE

 From Aisyah Humairah
 3 x RM10 Topup

 From Effa
1 x Edit Blog(TANPA HEADER)

2 x cursor
Perhatian kepada para pemenang, sila hantar link blog and menang apa ke fahtehaa_maarif@yahoo.com
Sekali lagi saya ucapkan tahniah kepada para pemenang.

Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

11 comments:

  1. yeaaayy , menang cursor ^^

    ReplyDelete
  2. yeay! menang..
    alhamdulillah. :'D
    menang hadiah broadband jenama ZTE..

    ReplyDelete
  3. macam mana nak dapat hadiah tu ye?
    saya punya email tak leh bukk la..
    saya inbox at email or fb are-tien je boleh?

    ReplyDelete
  4. hazirah, boleh,inbox kat fb tehaa

    ReplyDelete
  5. Tahniah pada semua pemenang.. :)

    ReplyDelete
  6. yang dapat topup niera,sila msg ke fanpage niera..baru sorang yg tuntut :)

    ReplyDelete
  7. saya x dapat pn lagi broadband saya.. lama nya.. x kan lah x dapat kott

    ReplyDelete
  8. ouh,,email kat tehaa..dia yg lebih berkuasa =]

    ReplyDelete

Thanks for your comment...Do not use harsh words.. Have a Nice day!