STATUS UPDATED!
Alhamdulillah. SPM dah habis
Belog Capital NFN : DOODLE pertama atien...
Warning ! You have stepped onto ARETIENLIKEPINK.Follow me and leave a tag │FollowDashboard

DOODLE pertama atien...

CapitalNFN | 3/02/2012 05:43:00 pm | 2Comments |

Hello peeps..nampak doodle yang kat atas nie..weheeee.. dah pandai buad doodle... haha..atien tau doodle atien tak setanding dengan doodle you alls.. =o=  and atien tahu doodle yang atien buad memang buruk..okay,,,fine,, atien jadikan nya sebagai pengajaran supaya atien buleh buad doodle yang lagi lagi lagi lagi comel plus plus plus plus awesome.. *haha.cakap je lebih* tapi tak salah kan berusaha..hehehe....

Okayy.. Kepada sesiapa yang sekolah di SMKPK Saye ucapkan semoga berjaya untuk PK1 minggu depan yang akan bermula pada hari SELASA... wish for the best... Kepada Amira a.k.a my nenek.. Go go fighting okay.. harap dapat kalahkan ko untuk semua subject..hahahaha... Okay lha..nak buad something untuk esok....*untuk hias papan kenyataan kelas* 
wasalam....---

Sudah baca Harap balas ye. Love you more.

2 comments:

  1. laaa~ comey nyee doodle nie~ hehehehe

    ReplyDelete
  2. haha,,,tk comel sngat pun..harharhar

    ReplyDelete

Thanks for your comment...Do not use harsh words.. Have a Nice day!